Main content

Vacature halftijdse ombudsmedewerker welzijn

06.02.2017

Het Kinderrechtencommissariaat is al jaren de pleitbezorger van kinderrechten in Vlaanderen. Die rol maken we waar door vragen en klachten van kinderen en jongeren, ouders en professionals te behandelen. Tegelijk adviseren we het Vlaams Parlement over alle thema’s die voor kinderen en jongeren van belang zijn. Voor de Klachtenlijn van het Kinderrechtencommissariaat zijn we op zoek naar een ombudsmedewerker Welzijn. Solliciteer uiterlijk op 28 februari 2017.

Je functie

Je behandelt individuele vragen en klachten. Je werkt daarbij in nauw overleg met je collega-ombudswerkers en met de beleidsmedewerkers van het Kinderrechtencommissariaat. Je verdiept je in het thema welzijn en bouwt een netwerk uit van organisaties en instanties die rond deze thema’s actief zijn.

Je profiel

Je bezit een bachelordiploma sociaal werk, orthopedagogie, rechtspraktijk, pedagogiek van het jonge kind of gezinswetenschappen of je hebt een masterdiploma humane wetenschappen (psychologie, pedagogische wetenschappen, sociaal werk, sociale agogiek, rechten, criminologie of sociologie). Je hebt minstens drie jaar ervaring in de welzijnssector. Maar je bent vooral een persoon die sterk vanuit het belang van het kind denkt en werkt en die in conflictgeladen situaties een bemiddelende houding weet aan te nemen.

Ons aanbod

  • een aantrekkelijk salaris en een pakket extralegale voordelen
  • een aangename en stimulerende werkomgeving
  • een actief opleidingsbeleid


Lees de volledige vacature op www.kinderrechtencommissariaat.be

Stuur het bericht gerust door naar mogelijk geïnteresseerden.