Main content

Kinderrechtencommissaris op pad

De Vlaamse kinderrechtencommissaris is veel op stap en vertelt boeiende dingen over kinderrechten. Hoe kan je kinderrechten vertalen naar je dagelijkse praktijk of omgang met kinderen en jongeren?

  • Maakt u op lokaal niveau mee het verschil voor kinderen en voor het woonbeleid? Laat u dan inspireren over kindvriendelijke woonomgevingen in een van de vijf gaststeden. Kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen spreekt in Leuven op 13 maart 2018
  • Op 13 maart 2018 organiseert het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin de een inspiratiedag 'Participatie werkt?!' in het VAC te Gent. Kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen volgt de dag en geeft er zijn terugblik om 15u30. 

Voorbij

  • Delen we als ouder te veel informatie over onze kinderen op sociale media? Ontdek het op 7 maart om 19u30 tijdens de Kraks@dekrook over privacy. Kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen neemt samen met twee onderzoekers van UGent - Ralf De Wolf en Eva Lievens - de nieuwe privacywetgeving onder de loep en bespreekt wat dit nu praktisch voor u betekent.