Main content

Vacature ombudsmedewerker Kinderrechtencommissariaat

03.11.2015

Voor de Klachtenlijn zoekt het Kinderrechtencommissariaat een enthousiaste collega, een deeltijds ombudsmedewerker (m/v) minderheden en diversiteit (niveau B). Kandidaturen werden afgesloten op 29 oktober 2015. Meer informatie bij het selectiebureau Berenschot

Functie

Je behandelt individuele vragen en klachten. Je werkt daarbij in nauw overleg met je collega-ombudsmedewerkers en met de beleidsmedewerkers van het Kinderrechtencommissariaat. Je verdiept je in het thema minderheden en diversiteit en bouwt een netwerk uit van organisaties en instanties die actief zijn rond deze thema’s.

Profiel

Je bezit een bachelordiploma sociaal werk, orthopedagogie, rechtspraktijk of gezinswetenschappen of je hebt een masterdiploma humane wetenschappen (psychologie, pedagogische wetenschappen, sociaal werk, sociale agogiek, rechten, criminologie of sociologie). Je bent vooral een persoon die sterk vanuit het belang van het kind denkt en werkt en die in conflictgeladen situaties een bemiddelende houding weet aan te nemen.

Ons aanbod

  • een aantrekkelijk salaris en een pakket extra-legale voordelen
  • een aangename en stimulerende werkomgeving
  • een actief opleidingsbeleid

 

Lees het volledige vacaturebericht (418.4 kB).